Jacqueline Ratering

De snel veranderende omgeving van deze tijd doet een steeds groter beroep op de veranderopgaven van zorgorganisaties. Het meenemen van medewerkers is hierbij cruciaal. Mijn kracht zit in het vertalen van strategische visies en veranderopgaven naar de “hoe gaan we dat doen?” vraag.

Vanuit de relatie werk ik toe naar het gezamenlijk bereiken van gemeenschappelijke doelen. Ik leg verbindingen waar gewenst en hak knopen door waar nodig. Mijn zeer ruime ervaring in de gezondheidszorg en als HR- en organisatieadviseur dragen bij aan vernieuwing waar nodig, maar met eenvoud als uitgangspunt. Ik weet wat medewerkers, zowel in het directe zorgproces als van de ondersteunende bedrijfsprocessen, managers en bestuurders beweegt. Doortastendheid, humor en een pragmatische insteek zijn kwaliteiten die bijdragen aan verander- en ontwikkelprocessen.

Opdrachtgevers kennen mij als een betrouwbare, enthousiaste en gedreven adviseur, interim manager en coach met organisatiesensitiviteit en analytisch vermogen.