Karin Reilingh

Prettig, passend, betaalbaar en ongestoord wonen is een van de basisbehoeftes van mensen. Zo logisch, zo complex en zo verbonden met persoonlijk welbevinden, sociale contacten, een leefbare buurt en met het sociale domein. Belangrijke vraagstukken zijn: schaarste en beweging in de woningmarkt, duurzaamheid van woningen en wonen zonder overlast. Gemeenten, huurdersorganisaties en woningbouwcorporaties maken gezamenlijk afspraken over deze en andere onderwerpen. Zij zijn ieder afzonderlijk of gezamenlijk, als het gaat om het maken van prestatieafspraken, mijn opdrachtgevers.

Als programmamanager, lijnmanager en adviseur ondersteun ik mijn opdrachtgevers bij deze vraagstukken. Door teams te motiveren tot betere resultaten en samenwerking met stakeholders te verbeteren. Daarmee draagvlak voor de doelen en resultaten van de organisatie te creĆ«ren en programma’s te leiden, zowel maken als uitvoeren, gericht op resultaat. Optimaliseren, effectiever en efficiĆ«nter werken inspireert mij.

Collega’s en opdrachtgevers zeggen over mij: “Gepokt en gemazeld in de wereld van wonen en maatschappelijk vastgoed. Ontwapenende stijl en organisatiesensitiviteit waardoor Karin als geen ander teams weet te motiveren. Laarzen in de modder, is Karin zowel geloofwaardig in het aanpakken van problemen als krachtig in het meewegen van de belangen van alle mogelijke stakeholders.”